Neerittervoort.nl

Wat is Neerittervoort?


Neerittervoort is een initiatief van Neeritter en Ittervoort. Dit jaar organiseren we beide een garage verkoop/rommel route op 20 mei aanstaande (pinkstermaandag). Er komt een grote plattegrond en interactieve kaart met beide dorpen. Woon je in Ittervoort dan kun je je inschrijven via www.route-ittervoort.nl, woon je in Neeritter dan kun je je inschrijven via stlambertus@kpnmail.nl.  
 
In Neeritter is het evenement al 7 jaar een succes en zorgt het voor een sterke verbinding binnen het dorp. Nadat inwoners hun spullen hebben weten te verkopen, gaan de met vrienden, buren en buurtgenoten gezamenlijk onder het genot van een hapje en een verfrissend drankje genieten van de lente-avond.
 

 

Doel Neerittervoort

Het doel van neerittervoort.nl is deze verbinding binnen de kernen Neeritter en Ittervoort te versterken door evenementen met minder organisatorische durk, maar veel verbindende impact.

 
Wij als organisatie hopen op een mooie eerste editie voor Ittervoort en een sterke 8e editie voor Neeritter. Momenteel zitten we gezamenlijk op meer dan 100 inschrijvingen, en hopen dat velen van jullie zich nog aansluiten zodat we er samen een mooie dag van kunnen maken.

Bekijk de online plattegrond