Neerittervoort.nl

Wat is de garageverkoop en rommelroute?

 

Een garage verkoop en rommel route zijn twee termen voor hetzelfde begrip. In Ittervoort noemen we het dit jaar nog "Rommel Route" maar vanaf volgend jaar zal dit net als in Neeritter "Garage verkoop" gaan heten.

 

Wellicht ben je bekend met de 'rommelmarkt', ook tijdens Koningsdag gaan mensen massaal naar de Koningsmarkt. Een Garage verkoop/Rommel route lijkt hier ook een beetje op, het grote verschil is dat jij niet met je spullen ergens naar toe moet, maar dat bezoekers naar jou toe komen.

 

 

Verkoop jouw spullen

Bij een garage verkoop/rommel route is het de bedoeling dat jij je eigen oprit of garage gebruikt om spullen van waarde te verkopen.

Voorwerpen die verkocht worden zijn onder meer: kleding, boeken, speelgoed, huishoudelijke spullen, doe-het-zelfmateriaal, tuingereedschap, sportartikelen, enzovoorts. Op pinkstermaandag zijn er diverse markten en evenementen in de buurt waardoor er altijd veel mensen op de been zijn. Ittervoort en Neeritter als centrale doorgangsroute hebben hierbij de ideale ligging.

 

 

Plattegronden

In Ittervoort kun je deze plattegrond op de dag zelf ophalen bij Jan Linders (Begoniastraat 12, 6014 BJ Ittervoort). In Neeritter is deze plattegrond op de dag zelf te verkrijgen op het Krekelbergplein.

 

 

Je eigen route uitstippelen

De Garage verkoop (garage sale) / rommelroute is in Amerika al jaren een begrip en zo overgewaaid naar Nederland. Anders dan de naam doet vermoeden is er voor de rommelroute géén specifieke route voorgeschreven. Je kunt als bezoeker zelf je route uitstippelen en er een gezellige dag van maken! Alle deelnemers zijn weergegeven op een kaart die zowel digitaal als op papier beschikbaar is. 

 
Wij als organisatie zorgen voor deze promotie en alle andere dingen eromheen. Het enige wat u moet doen is zorgen dat uw oude spulletjes netjes uitgestald worden op uw eigen terrein zodat de bezoekers kunnen snuffelen en bij u wat kunnen kopen.

Bekijk de online plattegrond